2011. augusztus 10., szerda

Sony Ericsson Xperia neo + intelligens Flat csak 25 € havonta

Sony Ericsson Xperia neo + intelligens Flat csak 25 € hónapban:
Az Xperia ™ neo tartalmaz okostelefon Sony multimédiás technológia. Legyen szép pillanatképek a naplementében. Shoot éles képek gyenge fényviszonyok mellett. Az Xperia ™ neo-touch telefon 8,1 megapixeles kamerával érzékelő és a díjnyertes Sony Exmor ™ R mobil. A multi-touch kijelző Reality Mobile BRAVIA Engine ®, akkor látja a színeket és a kontrasztot az egész új fényben. Azt mutatják, videókat és fényképeket a HDTV. Csak csatlakoztassa a beépített HDMI-port. A távoli lapozhat a fájlokat. Tehát, ha ma alkalommal semmi a tévében, ne aggódj - megvan a smartphone. Ez megy keresztül, mint a video telefon. (TV készüléket kell CEC-kompatibilis)

Keresi a megfelelő telefon terv? Szeretne korlátlan szörfözés és a hálózat a legjobb minőségű, sms és telefonálás, de a tisztességes ár? A Smart Flat tökéletes foglalkozik az Ön számára.

Ön beszél az átalánydíjas szereplő a hazai T-Mobile hálózatban mindig ingyenes (kivéve a speciális számokhoz és szolgáltatásokhoz, videohívás és hívásátirányítás.) Minden más belföldi hívások más hálózatokon dt kapsz 120 ingyen percet havonta. Az internetnek köszönhetően az adatok tervet, hogy állandóan kapcsolatban a Facebook, Twitter, vagy az aktuális piaci árak. Egy SMS átalány (3000 SMS-t az összes német hálózatok) fordulóban ki az ajánlatot.

Adunk a kapcsolási díj

■ Átalánydíjas a T-Mobile
■ átalánydíjas az internetre
■ átalánydíjas SMS minden hálózatban
■ 120 ingyen percet minden hálózatban
■ Nincs kapcsolási díj

csak 25 € havonta

További információk a honlapunkon!
Ár: 1 EUR